Skip to main content

Carpaccio van St.-Jacobsvruchten

By juli 4th, 2022Recepten

Carpaccio van St.-Jacobsvruchten

Ingrediënten

12 grote St. Jacobsvruchten

voor de dressing:

1 limoen (sap en zest)

1tl vers geraspte gember

1tl geraspte limoengras

1 witte selderstok

4el olijfolie

vers gemalen peper

Bereidingstijd: 15 min.

Kooktijd: /

Aantal: 4 personen

Gemakkelijk

Bereiding

1

Snij de St.-Jacobsvruchten in filterdunne schijfjes, kruiden met een snuifje zout en koel bewaren.

2

Snij de selder in julienne.

3

Frituur de selderblaadjes in de olijfolie tot een knapperige garnituur.

4

Meng de julienne met de overige ingrediënten en breng op smaak.

5

Presenteer de St.-Jacobsvruchten op een bord (zie foto).

6

Besprenkel overvloedig met de exotische dressing en garneer met de knapperige selderblaadjes en versgemalen peper.

7

Verse St.- Jacobsvruchten is een must. Ingevroren St.- Jacobsvruchten is een goeie optie!

champagne de blender 2022

wijn bij het gerecht

Viña Sanzo Verdejo Rueda

Shop nu