Skip to main content

Panna Cotta van witte asperges

By mei 1st, 2023Recepten

Panna Cotta van witte asperges

champagne de blender 2022

Ingrediënten

8 gekookte witte asperges

300ml melk

200ml room

4 geweekte gelatineblaadjes (12g)

kaviaar of lompviseitjes

Bereidingstijd: 30 min. + 4 uur koelkast

Kooktijd: 5 min.

Aantal: 8-10 (hapje)

Gemakkelijk

Bereiding

1

Snij de toppen van de asperges en leg opzij voor de afwerking. Snij de rest in stukjes en warm ze op in de melk gedurende 5 min.

2

Los de geweekte gelatineblaadjes op in de melk en mix het mengsel tot een glasse massa.

3

Meng de koude room met de melk/aspergemix, breng op smaal met peper en zout. Zeef het mengsel.

4

Serveer individuele potjes en laat 4 uur opstijven in de koelkast.

5

Versier de Panna Cotta met een topje van de asperge.

6

Voeg een koffielepel kaviaar of lompviseitjes toe.

7

Werk af met fijngesneden lente uitjes

champagne en wijnen de blender Crucero Chardonnay

wijn bij het gerecht

Crucero Chatdonnay (Chili)

Shop nu