Skip to main content

Tomaat – Mozzarella hapje

By juli 7th, 2022Recepten

Tomaat – Mozzarella hapje

Ingrediënten

8 kerstomaatjes

8 verse mini bocconcini (kleine mozzarellabolletjes)

3el gehakte verse basilicum

1el geroosterde pijnboompitten

1el geraspte Parmezaanse kaas

1el extra virgin olijfolie

Bereiding

1

Snij het topje van de kerstomaatjes en leg deze opzij.

2

Verwijder de pulp uit de kerstomaatjes, besprenkel de lege kerstomaatjes met peper en zout en laat 20 minuten “drogen”.

3

Meng de basilicum, de pijnboompitten, de Parmezaanse kaas en de olijfolie, breng dit op smaak.

4

Meng dit mengsel met de hand om een grove structuur te behouden.

5

Vul de kerstomaatjes met het mengsel en werk af met de bocconcini.

6

Sluit het geheel met het “hoedje” van de tomaat (zie foto).

champagne de blender 2022

wijn bij gerecht

Surani Pietrariccia Fiano IGT

Shop nu